Sterk in maatwerk
totaal installaties

Specialist in totaal installatie

De tegenwoordige tijd vraagt om moderne technieken, zo ook centrale verwarming.

Wij beschikken reeds over een ruime ervaring als het gaat om het verwarmen van woningen, winkels, kantoren, kerken e.d. Hierbij wordt gebruik gemaakt van meerdere systemen zoals vloerverwarming, wandverwarming, radiatoren en indirect gestookte luchtverwarming. Ook een combinatie met luchtbehandeling en warmteterugwinning behoort tot de mogelijkheden.

DEALER NEFIT EN VAILLANT
DCP_0021
bedrijf
Boogert-Serv01

Moderne technieken

Voor het verwarmen van werkruimtes en bedrijfshallen passen wij direct gestookte luchtverwarming toe.
Ook indirect gestookte luchtverwarming in combinatie met radiatoren of een moderne vloerverwarming is uiteraard mogelijk.
Bovendien kunnen wij u ook adviseren betreffende stralingswarmte, waarbij in sommige gevallen een extra investeringsaftrek mogelijk is.

Scheepvaart

Niet alleen gebouwen vragen om warmte, ook vaartuigen dienen voor een comfortabel gebruik verwarmt te worden. Dit schip (foto boven) is door ons op de traditionele wijze, maar met toepassing van de modernste technieken voorzien van centrale verwarming. Uiteraard is hier een oliegestookte C.V. ketel toegepast.

Gas, water en installatie

Voor de aanleg en het installeren van uw complete badkamer kunnen wij zorg dragen.

Voor het leveren van sanitair werken wij samen met drie leveranciers, zodat wij altijd over uitstekende toonzalen kunnen beschikken met een uitgebreid assortiment en scherpe prijzen.

Ook is het mogelijk om tegelijkertijd de juiste bijpassende tegels uit te kiezen. Tegelwerk wordt NOOIT door ons bedrijf aangebracht.

Het bijbehorende leidingwerk en eventuele wijzigingen in de elektriciteit plus veranderingen en wijzigingen bij het rioleringssysteem behoren wel tot de mogelijkheden.

Elektrotechnische installaties

Sinds 2001 werd een regionaal elektriciteitsbedrijf overgenomen zodat Gebr. Beije ook sterk en gespecialiseerd is in elektrotechnische installaties, groot en klein.

Of het nu gaat om aanleg, reparatie en/of renovatie van uw elektriciteits installatie, bij ons bent u aan het juiste adres.
Niet alleen voor de woningbouw verzorgen wij de elektrische installaties maar ook voor bedrijven.
Bijv. het aansluiten van machines e.d. kunt u bij ons terecht.

Ook schakelkasten en besturingskasten voor speciale toepassingen kunnen wij voor u verzorgen.
Heeft u problemen met wat dan ook, vraag het ons en wij zoeken een oplossing voor u.

Service en onderhoud

Alle technische installaties in uw woning en of bedrijf behoren onderhouden te worden.
Al dergelijke installaties kunnen door ons (periodiek) gecontroleerd en onderhouden worden.

Voor centrale verwarmingsinstallaties hebben wij verschillende onderhoudscontracten voor U beschikbaar.
Voor Nefit c.v. ketels kunnen wij u het speciale NEFIT WARMTE / GARANTIEPLAN aanbieden.
Stel uw vraag!

parallax background

Gebr. Beije


Dynamisch bedrijf


Ons bedrijf is een dynamisch en modern bedrijf waar u al uw installatie- en constructiewerk voor woning- en utiliteitsbouw, zakelijke en particulier, verantwoord onder kunt brengen.

Momenteel beschikken wij over 25 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die voorzien zijn van de benodigde en vereiste certificering.

Hierdoor zijn wij in staat om alle opdrachten van groot tot klein, door ons specialisme snel, doeltreffend en verantwoord uit te voeren.